BMW S1000RR Forum banner

Instrukcja serwisowa Gen 4 K67

24K views 21 replies 21 participants last post by  WillS1000RR  
#1 ·
Mam nadzieję, że to pomoże innym. I ogranicza ludzi, którzy próbują po prostu sprzedawać kopie kopii tego podręcznika naprawy do instrukcji serwisowej K67 S1000RR. BMW-S1000 RR K67 service manual.pdf

#11 ·
To bardzo pomocne, dziękuję za udostępnienie. Z przyjemnością zapłaciłbym BMW za to, ale nie chcą sprzedawać instrukcji i specjalnych narzędzi użytkownikom końcowym.
Dokładnie. Zapytałem lokalnego dealera i powiedzieli, że nie. Powiedzieli mi, żebym szukał w Internecie, a konkretnie na eBayu. Cóż, jest tam dziesiątki i dziesiątki i już raz dałem się oszukać, kupując na eBayu i stronach osób trzecich. Po prostu jestem ciekaw, czy te instrukcje serwisowe nie są chronione prawem autorskim? Czy sprzedawcy usuwają informacje o prawach autorskich, czy też BMW nie zależy na tym, aby były one łatwiej dostępne?

#9 ·
Mam nadzieję, że to pomoże innym. I ogranicza liczbę osób, które próbują po prostu sprzedawać kopie tego podręcznika naprawy dla instrukcji serwisowej K67 S1000RR. BMW-S1000 RR K67 service manual.pdf
Bardzo dziękuję. Mój przyjaciel szukał tego, aby wymienić pompę wody. To szalone, jak to zrobili, ponieważ pompa oleju i pompa wody są takie same i połączone łańcuchem z wałem korbowym. AUĆ.

Jeszcze raz bardzo dziękuję.

#10 ·
Bardzo dziękuję. Mój przyjaciel szukał tego, aby wymienić pompę wody. To szaleństwo, jak to zrobili, ponieważ pompa oleju i pompa wody są takie same i połączone łańcuchem z wałem korbowym. AUĆ.

Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Tak, często się psuje. Ludzie wymieniali je w ramach gwarancji, czasem więcej niż raz!
Bardzo słaby projekt
Ktoś tu właśnie to zrobił

#22 ·
Dzięki, na pewno ogromna korzyść.