Pomysły? Próbuję uniknąć instalacji powerlet w stylu zapalniczki
to jest to, co mam, działa świetnie i uratowało mi tyłek w długich podróżach, gdzie potrzebuję GPS w telefonie.To najłatwiejsza opcja.
https://www.amazon.com/Battery-Tender-081-0158-Disconnect-Charger/dp/B00DJ5KEF4
Jest kilku członków, którzy używali jednego z dodatkowych złączy. Zobaczmy, czy uda mi się znaleźć tę dyskusję.
Zobacz ten wątek; Poszedłem za tym i jest elegancki i działa świetnie. Wymagało części od BMW, a numer części znajduje się w linku. Ostatnie kilka postów zawiera odniesienie. Wykorzystuje zasilanie dostarczane przez BMW i wymaga wywiercenia otworu w owiewce, co jest łatwe i elegancko ukrywa zasilacz. Myślę, że Macca dostarczył oryginalny pomysł.Nie mogłem znaleźć wszystkich informacji na forum.
Jakieś instalacje ładowarki USB?
Po prostu proste wtyczki USB.
Jakieś przełączane krany na motocyklu, które można wykorzystać?
Pomysły? Próba uniknięcia instalacji powerlet w stylu zapalniczki
Dwa razy drożej, ponieważ jest to stemplowane BMW.Here it is back up... got all the other stuff and will be doing the wiring soon just waiting on new mirrors with turn signals so I can do it in one go.
Na moim HP4 podłączyłem do tego 3-pinowego złącza również boczne światła LED i pamiętam, że pin 3 nie działa tak, jak oczekiwano/opisano - wtedy użyłem pinu 2, który ma 20-sekundowe opóźnienie wyłączenia i działa tak, jak oczekiwano!Czy komuś udało się to uruchomić na HP4?
Dostałem złącze od BMW, pasuje tylko po prawej stronie, lewa strona jest nieco inna, podłączyłem je i przewody 1 i 3 dają 11 V po wyłączeniu i 0,8 V po włączeniu
Dostałem też dorka i telefon się nie ładuje, niezależnie od tego, czy jest włączony, czy wyłączony.
Naprawdę nie chcę podłączać żadnych przewodów OEM
Więc teraz szukam odpowiedniego zasilania przełączanego dla hp4, jakieś sugestie, gdzie się podłączyć?