BMW S1000RR Forum banner

23 s1000rr recenzja Austin Racing

5.3K views 33 replies 7 participants last post by  Miggeright  
#1 ·
Ludzie! Wydech Austin Racing jest najlepszy. Jest głośny i ma niesamowity dźwięk. Czysty jak cholera, można go dostać w wielu różnych modelach i opcjach kolorystycznych, spawy są fantastyczne. Trochę drogi, ale zdecydowanie wart swojej ceny, zdecydowanie najlepiej wyglądający wydech, jaki istnieje, oczekiwanie nie jest takie złe, zajęło mi około 60 dni, zanim dotarł. Dostałem swój od producenta na austinracing.com. Nie, nie pracuję dla nich, jestem naprawdę zadowolony z ich produktu i zapytałem, czy jest jakiś sposób, w jaki mogę ich promować! Gorąco polecam ten wydech, niczego nie będziesz potrzebować, jest on dostarczany z całym osprzętem, adaptery i zaślepki idealnie pasują do motocykla

#5 ·
Myślę, że Austin Racing cię zauważył.......

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. Tylko żartuję! Ale poważnie, myślałem o tym wydechu. Ale ponieważ mam standardowy tytanowy tłumik Akro, wybiorę tylko kolektor Arrow i rurę środkową za 1340,00 $. Oszczędzam 1260,00 $
Niezły problem lol. Tak, to wcale nie jest zły pomysł, to byłby mój drugi sposób działania, gdybym nie wybrał AR. Każda inna konfiguracja jest dla mnie osobiście brzydka

#11 ·
Ludzie! Wydech Austin Racing jest najlepszy. Jest głośny i ma niesamowity dźwięk. Czysty jak cholera, można go dostać w wielu różnych modelach i opcjach kolorystycznych, spawy są fantastyczne. Trochę drogi, ale zdecydowanie wart swojej ceny, zdecydowanie najlepiej wyglądający wydech, oczekiwanie nie jest takie złe, na mój czekałem około 60 dni, dostałem go od producenta na austinracing.com, nie, nie pracuję dla nich, jestem naprawdę zadowolony z ich produktu i zapytałem, czy jest jakiś sposób, żebym mógł ich promować! Gorąco polecam ten wydech, niczego nie potrzebujesz, jest dostarczany z całym osprzętem, adaptery i zaślepki idealnie pasują do motocykla
Masz jakieś zdjęcia?

#30 ·
Chcę kupić krótki AR do mojego RR 23'. Ponieważ w Internecie nie ma filmów, na których ludzie jeżdżą z krótkim wydechem dłużej niż 7 sekund, jestem ciekaw, czy ten wydech zachowuje trzaski i bulgoty, które słyszę w moim standardowym akro. Byłoby logiczne, że byłyby jeszcze głośniejsze, ponieważ nie są już ograniczone przez katalizator, a rura jest tak krótka.
Dodatkowo, czy ten wydech ma niski pomruk jak dłuższy GP1R (słyszany na YouTube), czy też krótki wydech jest krzykliwym piskiem?

Dzięki

#31 ·
Chcę kupić krótki AR do mojego RR 23'. Ponieważ w Internecie nie ma filmów, na których ludzie jeżdżą z krótkim wydechem dłużej niż 7 sekund, jestem ciekaw, czy ten wydech zachowuje trzaski i bulgoty, które słyszę w moim standardowym akro. Miałoby to sens, że byłyby jeszcze głośniejsze, ponieważ nie są już ograniczone przez katalizator, a praca rur jest tak krótka.
Dodatkowo, czy ten wydech ma niski pomruk jak dłuższy GP1R (słyszany na YouTube) czy krótki jest krzykliwym wrzaskiem?

dzięki
Obiecuję ci, że pokochasz krótki wydech Austin Racing. Każdy, kogo spotkałem z tym samym motocyklem, słyszy i widzi mój wydech i natychmiast żałuje wydania pieniędzy na coś innego. Jest głośny! Jest głęboki! Każdy wydech, który dostaniesz, będzie miał trzaski, ale ten będzie o wiele bardziej zauważalny, jeśli jeździsz w stroju wyścigowym, 1-4 trzaski i jak tylko przejdziesz na 5. bieg lub przełączysz na tryb drogowy, wszystkie trzaski ustają, trzaski to kwestia emisji, która wtłacza powietrze do motocykla. Ale dźwięk jest chory, motocykl strzela płomieniami przy redukcji biegu lub na ograniczniku kontroli startu. Naprawdę nie możesz się pomylić z tym wydechem, poza ceną, jeśli nie chcesz wydawać tych pieniędzy, po prostu idź z kolektorem Akra do oem slip on, zrobi to samo, ale Austin Racing to naprawdę dzieło sztuki. Jestem w rejonie so cal, jeśli jesteś tutaj, zobacz to osobiście, filmy i zdjęcia tego nie uzasadniają. Ludzie, którzy mnie znają, słyszą mój motocykl z odległości mili i cały czas piszą do mnie SMS-y, czy to byłeś ty?

#34 ·
Sprzedałeś mnie! Byłem prawie pewien, że w ogóle tego nie kupię, ale ty to potwierdziłeś! Uwielbiałem wszystko, co miałeś do powiedzenia, to mnie podekscytowało! Dzięki za szczegółową odpowiedź! Wcale nie jestem z SoCal, ale doceniam ofertę! Czy używasz tuningu BT Moto?
Używam bt moto stage 2, jest również miło, bez problemów, jeżdżę ciężko 12k mil, również je polecam

2020 - 2023 S1000RR GP3 AR22 PEŁNE UKŁADY WYDECHOWE

Opcja tłumika gp1r
Opcja koloru dla końcówki tytanowej
Logo grawerowane laserowo
To jest konfiguracja, którą mam, pokochasz ją, ale jaki kolor ma twój rower, mój jest biały, ale pasowałby do każdego koloru

Sprzedałeś mnie! Byłem prawie pewien, że w ogóle tego nie kupię, ale ty to potwierdziłeś! Uwielbiałem wszystko, co miałeś do powiedzenia, to mnie podekscytowało! Dzięki za szczegółową odpowiedź! Wcale nie jestem z SoCal, ale doceniam ofertę! Czy używasz tuningu BT Moto?