Startup rattle noise from engine - results - Page 5 - BMW S1000RR Forums: BMW Sportbike Forum
 11Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #41 of 46 (permalink) Old 05-15-2017, 11:08 AM
Senior Member
 
LVBrokr's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Las Vegas NV
Posts: 709
Quote:
Originally Posted by sro View Post
Which exhaust do you have?

Akra full system


Sent from Motorcycle.com Free App
LVBrokr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #42 of 46 (permalink) Old 05-15-2017, 11:11 AM
sro
Moderator
 
sro's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Maryland
Posts: 9,640
Quote:
Originally Posted by LVBrokr View Post
Akra full system


Sent from Motorcycle.com Free App
Right, looks like @Complecs has stock exhaust.
sro is offline  
post #43 of 46 (permalink) Old 05-15-2017, 11:48 AM
Senior Member
 
LVBrokr's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Las Vegas NV
Posts: 709
Quote:
Originally Posted by sro View Post
Right, looks like @Complecs has stock exhaust.

Would anybody know where that cable is? I can't imagine it was re routed very far to accommodate the Akra...


Sent from Motorcycle.com Free App
LVBrokr is offline  
 
post #44 of 46 (permalink) Old 05-15-2017, 11:58 AM
sro
Moderator
 
sro's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Maryland
Posts: 9,640
Maybe it was removed from the servo motor. Akrapovic doesn't use it. We can't tell you where it may be on your bike.
sro is offline  
post #45 of 46 (permalink) Old 12-31-2018, 10:50 PM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
I know this is an old post, but I wanted to ask if this solution is valid across the S1000 lineup or specific to the RR. I have what seems to be the same symptom with my 2016 XR with 20k miles. Thanks to anyone who happens to see this and respond.
SgtStank is offline  
post #46 of 46 (permalink) Old 01-01-2019, 01:42 AM
Moderator
 
bennymx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Australia
Posts: 6,132
Quote:
Originally Posted by SgtStank View Post
I know this is an old post, but I wanted to ask if this solution is valid across the S1000 lineup or specific to the RR. I have what seems to be the same symptom with my 2016 XR with 20k miles. Thanks to anyone who happens to see this and respond.
Have the silver cap installed. If it makes no difference then have the tensioner replaced.
SimonUK and Kiwi like this.
bennymx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW S1000RR Forums: BMW Sportbike Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome